Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägen är inte alltid så lätt att gå på men kantas av blommor.........


Vi reser inte bort utan hem

Min väg bort

leder

alltid

hem till Dig!

Varje steg

vi tar

kortar

vägen

hem till oss

Ingen tvekan

alltid efterlängtade

och med öppna armar

omfamnar vi varandra

i KÄRLEK







Fri vers av WyS VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-27 21:05



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så vackert... precis såsom det skall vara
2014-05-02

  Lars Hedlin
Så skirt och fint!
2014-04-29

  Nolltillhundra
Deb gav mig ett litet leende på läpparna - tack! :-)
2014-04-28

  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-04-27

  M:tin
Fin!!!!
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP