Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå som dörrarna på Karpathos


Dina andetag fryser mina tankar.

Jag sitter still för att inte störa.
Utan ansiktsutryck.
Utan ansikte.

\"din vrede är inte nådig\"
är ingen tanke.
Det vet jag.

Det vet varenda ben
i min ömmande kropp.

Vägen ut,
vet jag inte.

Stilla nu!




Fri vers av Lindansaren
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-03-25 21:53



Bookmark and Share


  anneluca
Den här texten är bra, väldigt bra men.....väcker obehag.....
2006-03-29

  DanSan
Ja så bara gott att läsa dessa underbara radet som du skrivit!!!
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren