Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm [to be continued] läs först Flickan i den rosaröda klänningen I!


Flickan i den rosaröda klänningen II

 

Flygturen i det gröna tältet gick riktigt bra denna gång. Jag svävade i flera kilometer på behörigt avstånd från trädkronorna och landade mjukt i sluttningen bakom huset. Medan jag tyst packade ihop tältet hörde jag sonens röst från gårdsplanen.

- Mamma tror att vi har en lillasyster i rosaröd klänning. Men det är bara som hon inbillar sig.

De hade uppenbart gäster, eftersom han pratade så högt. Pappan hördes humma med i bakgrunden.

- Vi är bara två syskon, det är jag och min syster Viktoria. Det kan ni se med egna ögon. Vi har särskild personal här i huset som tar hand om henne och försöker få henne ur vanföreställningarna.

Jag smög sakta runt husknuten. För säkerhets skull drog jag på mig min osynlighetsmantel. Vem var besökaren? En av kommunens inspektörer? Jag drog upp mobilen och skickade ett sms till mormor för att påminna henne om att Eja skulle ta sina vitaminer till kvällsgröten. 

 




Prosa av Nanna X
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-28 09:13



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Tur du kom ihåg vitaminerna! Knaskul!
2014-05-11

  TrollTörnTrappan VIP
Som bäddat för intrig längs illusionernas sanna sluttningar...! Jag börjar undra om det snarare är sonen som inbillar sig att han har en Viktoria-syster...? (Medan mamman du ruvar på kunskap som man bara kan ha om man har fått tält att flyga samt trätt rosaröda klänningar över vem man vill...?!)
2014-04-28

  Robert Jonsson VIP
Fantastiska drömmar och mycket vältecknat nedskrivna. Skissa på boken drömtydning Nanna. Kommer bli succé.
2014-04-28

  Hans Christian
"Flygturen i det gröna tältet gick riktigt bra denna gång. Jag svävade i flera kilometer på behörigt avstånd från trädkronorna och landade mjukt i sluttningen bakom huset. Medan jag tyst packade ihop tältet hörde jag sonens röst från gårdsplanen."

Denna del ännu bättre än den första, spännande värre :o)

2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X