Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möjligheter?


Oändliga är våra möjligheter

Oändliga är våra möjligheter
möjligheterna är oändliga...

smakar på orden
smakar igen...

de smakar lite sött, lite beskt
lite...jag vet inte

är våra möjligheter oändliga
eller är de bara möjligheter?

svaret hoppas jag finna nu
när jag kan se utanför mina tidigare gränser

kanske jag till och med kan se
möjligheternas möjligheter

och kanske kan jag förnimma
att möjligheterna är oändliga...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-28 11:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Möjligheterna är oändliga, man måste bara lära sig flytta blicken....
Tack för en väldigt bra text.
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP