Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han skriver om någon annan nu.

Han har börjat skriva om en annan nu

Hennes namn börjar också på M

Jag tror att hon är lite fulare än jag
och ännu mer lik honom
de passar ihop så bra

Är han inte min
Får han inte vara någon annans heller

Trots att jag inte tror att jag vill ha honom
Även om jag saknar honom ganska ofta

Mest vill jag att jag också ska
kunna skriva om en annan nu

Men det är bara något flyktigt i dimman
ingenting när ruset är borta

Inte värt att nämna ens för mig själv




Fri vers av Kolsyra
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-28 14:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
rader med att a) inte unna honom att ha någon annan b) att trots det inte vilja ha honom
är så bra, ofta sanna
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra