Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÄÄÄÄ!!

Vad jag hatar!
Jag hatar allt, jag hatar att jag älskar

Jag hatar den jag älskar!
Jag hatar att hata!!

Den vrede jag känner har inga gränser!
Jag vill slå sönder saker, se något brinna
Slita det mellan mina tänder, se spillrorna som blir kvar
Jag vill mörda, jag vill älska

Jag vill krama någon.

Jag hatar mina känslor, jag hatar alla andras känslor
Jag önskar jag kunde skrika, få ur mig mörkret i mitt hjärta

Allt är ditt fel!!




Fri vers av Katastroferna
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-03-25 22:29



Bookmark and Share


  JML
Härligt utbrott av blandade känslor.
Tror den skulle vinna mycket på att du skippade några utropstecken. Det är nio. Kanske tre räcker och blir mer kraftfulla och mer eftertryckliga.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna