Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höra är en sak, läsa en annan...

Hos doktorn i Pite, Oden
togs alltid till den metoden
sjuka för många
rummen alltför trånga
flyttas de ju över till boden...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-29 06:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så det så!
2014-04-29

    Dan Myrbeck
Ursäkta - ska ja va som du skrivit!
2014-04-29

    Dan Myrbeck
Bra! Skulle funka med Boden!
2014-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2014-04-29

  thyra
Kul!
2014-04-29

  Nolltillhundra
Den var bra du!!
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt