Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt går att förändra om vi verkligen vill ... - Ty allt handlar om förutsättningar vi har, kan skaffa oss eller skapa själva och eller komplettera med andras ...


Det finns inga absoluta beslut ...

... liksom det heller ej
finns någonting
som ej kan demonteras
raseras och destrueras
av den som är något
lite mer än blott destruktiv ...

Ingenting 
förutom energi ...

Den är absolut
oförstörbar
på alla sätt och vis ...

Ty energi
är någonting evigt
som även om
den förbrukas
konstruktivt
eller 
destruktivt
blott omvandlas
till en annan form ...

Energi
som utgör 
grunden för
allt liv
och
icke liv 
i Universum ...

Energi
vars 
positiva 
och
negativa flöden
skänker oss
absoluta möjligheter
till att förändra
såväl 
våra liv
som
våra levnadsöden ...

Men bara om 
vi bjuder till
och verkligen vill ...

... och inte väljer att tro på
att det ej spelar någon roll
när någon eller några andra
fattar '' absoluta beslut''
vars konsekvenser
får oss att känna det som
om vi förlorat all kontroll ...

... över det som 
för oss är väsentligt
och som i våra liv
verkligen spelar roll ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-29 08:53



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Åh så bra skrivet, tänkvärt...
Bokmärker!
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP