Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldigt vackert

Om jag lyfter blicken,

bort från asfaltens dimma,

välkomnas jag av världen,

som jag ljuvt förnimma.

Det finns någonting därute,

någonting bortom ord,

någonting oskyldigt vackert,

någonting oerhört stort.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-29 14:06



Bookmark and Share


  WyS VIP
Du har fått med mycket med få ord! Fint!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M