Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade framtid

Med hela mitt hjärta

Från botten av min själ

Längtar jag efter dig

Håll mig i dina armar

 

Du är allt för mig

Kom till mig

Hitta mig

 

Jag älskar redan dig

Det kommer jag alltid att göra

 




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-29 21:10



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilka inspirerande rader!
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment