Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tolkning av barfotabarn


Trasiga unge

Trasiga unge

ge oss ett svar

snabba dig på

 

vad står det på lappen

är det något viktigt

kan vi hjälpa dig 

handla

 

lägga dina pengar på något hos oss

varför gråter du nu

 

trasiga unge

skynda dig på

 




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-30 17:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment