Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar dig





Jag önskar dig inte
att bli en människa
med räta linjer

men jag önskar dig
att du
med allt det krokiga
som bor i dig

ska få hitta rötter
och en god växtplats

och att det hos dig
som är skört
och inte har växt
som det borde

det knotiga
det ofärdiga

skall hitta skydd i nåden




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 593 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-05-01 09:57



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken klok och vackert skriven text! Den sparar jag.
2014-07-08

  anits VIP
Underbart skaldat.
2014-05-16

  Lasseman VIP
Det är som din text förtäljer som jag känner ibland..
2014-05-03

  Marja Granqvist VIP
Fint! Den sista raden fulländar hela tanken.
2014-05-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
G od tanke
O ch goda ord
D å så´nt behövs
* mer av på vår jord!
******************
2014-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Du har ett stort och varmt hjärta.
2014-05-01

  Maria Sundelin VIP
Fint
2014-05-01

  Linda CH VIP
Det var en varm och innerlig önskan!
2014-05-01

  lodjuret/seglare VIP
Vid första ögonkastet kärlek
så mycket bättre än världslig smälek istället vart blomster älskas skall
likt stormen piskar var vågs svall
likt humana känslors kall
likt ömheten går in all
2014-05-01

  Lars Hedlin
Bra gillas mycket!
2014-05-01

  ResenärGenomLivet VIP
O, en sån fantastisk önskan...
måste sparas...
2014-05-01

  stig wikman
VACKERT MICHAELA.
OCH DU .
VILKEN UNDERBAR
BILD .

SÅNA STÄLLEN
ÄLSKAR JAG .
2014-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius