Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla de dig som inspirerar mig ...


Att få läsa och ta till mig av dina textflöden ...

... är speciellt
inspirerande för mig ...

... när jag känner
inom att det jag läser
verkligen är väsentligt
också för dig ...

Ty då förmår
innebörden och meningen
i det som flödet förmedlar
att nå ända fram
och beröra även mig ...

... så att det
väcker blandade minnen
från djupet av arkivet
vilket rymmer 
hela livet
som jag glömt,
förträngt
och eller
gömt
i de rum jag stängt
långt, långt inom mig ...

Kanske är det därför
som kommunikation
där tankar och funderingar
får flöda fritt
blandas och utvecklas
med kanske just dina
tankar och funderingar ...

... är så väsentligt
för att jag själv
ska kunna sätt ord
på allt det
som finns där inom mig ...

Tack för att du
bjuder på dig själv
och sätter ord
på det du känner
så som du gör ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-01 18:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns gott att vi kan inspirera varandra här...fint uttryckt...
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP