Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggning

ljuset i hörnet ser på när du dansar
avundsjukt och smått leende
hukande över stolthet
stolta titlar av framtidens nutida skröplighet
havande och med värkar
ständigt
alltid
ser på när glaset sakta spricker
ser fibrer suga i sig färgen innan den
torkar och stelnar till en yta
att täcka den gamla
som limmade läppar
går med dig
men följer dig aldrig hem
ser dig utifrån
väntar




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 23:06



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert.
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe