Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slocknad

du sög slaka kukar
förgäves riktande blickar mot
kompassriktningens avlägsenhet
irrande och ej stående vilsen inför
romansens torrlagda åder av
galenskapens förslutande runt
passionens blodsoffer av
tårar




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-18 01:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe