Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fan blir gammal behöver han vård

Frihetsgudinnan
varför står hon där
och inte här

Här finns det frihet
och en massa gudinnor
som har bra lön

Speciellt alla gudinnor
som arbetar inom vård och omsorg
tänk vilken frihet dom har

När fan blir gammal behöver han vård
eller blir han religiös

Hur kan man värdesätta
vissa så överdrivet
och låta dom få
en massa pengar

Kejsarens nya kläder
i ny tappning
alla ser sanningen
men ingen gör något
åt den nakna sanningen








Fri vers av Spirit
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-03-26 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit