Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtlös som en knarkande poet på promenad i barndomen



Jag skriker som en Facebooknörd, utan smartphone på en öde ö, när du motbevisar min kärleksteori om kärlekens kärlek till kärleken.

Jag är kränkt hela vägen in i hjärtat. Själen har förvandlats till en gråtande ”Lille Skutt”. Dessutom är pulsen svagare än hos en kristen demokrat, men du är oberörd och flinar som en bakslug filosof i Antikens Grekland.

Jag var kär i kärleken över kärlekstanken som fanns hos mig, ändå lyckades du brutalt plocka ner mig från det romantiska månskenet, då du sa att lyckan kommer och går, precis som den alkoholiserad i vårdnadstwisten.

Jag mår som en taktlös tonåring på discogolvet, fast du vägrar be om ursäkt för din ärlighet. Du är mer hjärtlös än en knarkande poet på promenad i barndomen.

Jag hade en kärleksteori om evig kärlek mellan oss, men du tröttnade på mina sockersöta teser, grävde ett hål genom jordklotet och drog på kärlekssemester med en twittrande kines.


_____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-02 12:17



Bookmark and Share


  Hans Christian
Glömde säga att jag kom på en bra titel en gång för länge sen "När varje dikt är ett uppskjutet självmord"
Dock, så slår din titel här den med hästlängder!
2014-05-02

  Hans Christian

"Jag är kränkt hela vägen in i hjärtat. Själen har förvandlats till en gråtande ”Lille Skutt”. Dessutom är pulsen svagare än en kristen demokrats tro, men du är oberörd och flinar som en bakslug filosof i Antikens Grekland. "

Ja, min vän du fortsätter fortfarande att överraska mig. Herrejävlar, vilka formuleringar.
2014-05-02

    ej medlem längre
Sa Big in JAPAN.

Sartre är mindre än den genomsnittliga kinesen.
2014-05-02

  Tabac VIP
Gillas!
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP