Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A brownish shade of pale


There´s a beautiful smile
hiding in the glimpse
of a brown
eyed girl

~~*~~

and a soft brownish curl
in my true loves 
hair

~~*~~

but there´s a brownish
shade I hate

~~*~~

it´s the sound
of brown boots marching
down our streets

~~*~~

like a pale shadow

~~*~~

of the tormented cries

~~*~~

from the dying souls
of yesterday

~~*~~

who´s graves they´re
marching on

***




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 491 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-04 06:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Griper tag..
2014-05-09

  ULJO
Stark text
2014-05-05

    ej medlem längre
Starka känslor ryms i din text - bravo..
2014-05-04

  Ninananonia VIP
Berör
2014-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket stark och berörande känsla infinner sej när jag läser...
2014-05-04

    ej medlem längre
and beyond reality
wisper his voice...
2014-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra. Väcker tankar.
2014-05-04

  Lars Hedlin
Starkt och intensiv med känsla!
2014-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Military madness raises its ugly head all over the planet. It's all a result of sin.
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga