Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för drill!

Utan er vad skulle
vi då ta oss till?
Det är ju ni fåglar
som gör dagen gill!
Och fyller etern med er drill
så vacker, så glad, så skön ton
att man bara väntar på en refill!!!
För att inte tala om era sköna vingslag
de är för evigt inmålade på min pupill...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-04 12:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt framfört med känsla!
2014-05-05

  limerick
Al världens fåglar skulle säkert tacka dig för denna fina text om de kunde läsa dina vackar ord.
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt