Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krokigt

den krokigaste vägen

är den man går
för att komma

till saken




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-03-26 12:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hahaha....jag skrattar gott...såååå j-a sant!!!!
2006-03-29

    Louvisa
Så sant!
fenomenologi på svenska?
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP