Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolerar

Jag rör mig ut
och dagen beslöjas
molnen växer
tvingar mig till betäckning
ner mot mitt hus
där jag hemtamt rör mig
och staplar mörkret
i meterprecisa högar




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-04 16:37



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Älskar uttrycket: i meterprecisa högar! sätter fart på fantasin.
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP