Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gavlar

redan under dopfotograferingen
kände jag mig illa till mods

som vi sedan inreder våra hem
för att vi skall känna oss hemma

ett antal håriga ryggar senare
vart hamnar vi när samtalsämnena
som skolans tråkigaste lektioner
någon somnade under fotografens vingar

är det så det skall kännas
och modet som ett illa mående
eller är livet ett skeende

allas någons ryggsäck
drömde vi inte alla
parketten och fisk
en lägenhet på någons axel






Övriga genrer av Elin Katten Lo VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-16 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP