Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men han är nykter nu.

kan inte stoppa det
trots att jag spänner varenda muskel
varje cell skriker efter att få känna mina läppar
snudda hans nacke
ljusa fjun och mjuk hud

men han är nykter nu

så han låtsas inte märka
att jag kysser hans nacke
att jag vill att han ska hålla om mig

för det gör han bara när han är full

jag vill inte vara så jävla needy
för han får det inte att pirra i mina fötter
han är inte mannen i mitt liv
han borde inte ens vara mannen i natt

för han ser inte på mig som att jag är vackrast i världen
han ser inte på mig alls
han ler lite och hummar
han blundar eller tittar upp i taket

så jag tar av mig alla kläder säger här är jag ta mig kysser honom smeker honom jag bönar jag ber jag kysser hans fötter jag krälar på marken jag gör vad som helst allt du vill

se mig bara




Fri vers av Kolsyra
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-04 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra