Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

clownen dansar

clownen dansar och ler
jag regisserar till perfektion
för till alla frågor du ställer
har du redan färdigskrivna svar
fan vet att du inte vill lyssna
på min historias sorgsna toner

och vem vill det
inget av det jag någonsin säger
kan spegla det som finns här inne
för vem kan se i mörkret
så jag famlar i blindo
och möter döden när ridån faller ner




Fri vers av Ullagulla
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-04 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djuplodande om vad som sker inombords... under en yta av skämt.. finns så mycket annat.. Clownen är en bra bild på detta... vi vill nog alla vara mer än en roll..
2014-05-07

  ~Leonardo~
Riktigt snygg tragedi, en teater liksom som utspelar sig likt ett drama. stark.
sorgen är en otrolig drivkraft att skapa ur. eller så går man under. hmm tycker om den.
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla