Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enda trygghet vi har i våra liv, ligger i förändringen ...


Att förändring är någonting ...

... som oavsett vad
drabbar allt och alla
gör ingenting ...

Det är precis så som det ska va!

Men det är just detta faktum som gör
att vi behöver ta vara på 
och uppskatta det
som finns runt omkring ...

,,, allt och ingenting ...

- Varje dag!


... utan undantag ...










Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-06 00:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...mycket bra...
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP