Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden och tomheten

när natten kom kunde ingen längre tyda mina förvildade drömmar
min läpp blev svullen, mina ögon grå
jag tappar fotfästet, tappar hela mitt försvar
utan hud och utan ord

när natten kom var tystnaden och tomheten min enda vän
glömda minnen om mina barndomsår
fastnade i dimman och försvann
utan ljud och utan spår

när natten kom var min ärrade kropp i dina armar
min läpp var svullen, mina ögon blå
jag var utan fotfäste och utan försvar

och när natten drog sitt sista andetag var jag din.




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 574 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-06 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn