Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation, affirmation, affirmation ... *suck*


Du behöver ej någonsin fråga mig ...

... huruvida jag 
har tid för dig ...

Du behöver ej
någonsin undra över
huruvida du mig stör
när du mig behöver ...

För dig
som är ämnad för mig
behöver jag ej
någonsin dra mig undan
för att få egen tid ...

... tid för stillhet
ro, kontemplation
och nödvändig sinnesfrid ...

Ty din blotta existens
och närvaro i mitt liv
är det som skänker mig
såväl
energi, livsglädje
inspiration som sinnesfrid ...

Du får all den tid av mig
som du någonsin behöver ...

Mer än tillräckligt
för att det ska bli en hel del över ...


... Ty jag 
behöver ej
någonsin oroa mig
för att du ska bli
ett hinder för det jag vill
här och nu
men så ock i framtiden
under resten av mitt liv ...

... eftersom du
fungerar nästan likadant
om än på ditt eget sätt och vis ...

Din allra innerligaste njutning
växer och utvecklas än mer
av den njutning du mig ger ...

... så som min njutning
växer och fördjupas
ju mer njutning 
jag hos dig ser
men så ock 
när jag känner
inom hela mig
hur mycket du njuter
av det jag till dig ger ...

Det enda som brister hos dig
är din smärtsamt
närvarande frånvaro 
här och nu hos mig ...

Ibland undrar jag
stillsamt oroad inom mig
hur jag med säkerhet ska kunna veta
att jag äntligen kan sluta leta
efter den dig
som är ämnad för mig ...

Men svaret är självklart enkelt
då den blir besvaras 
bortom alla tveksamheter
när du väl är här hos mig
nära, tätt intill ...

... eftersom det bara är du
som kan få mig att känna inom
så som jag tillsammans med dig
som är ämnad för mig 
känna vill ...

- Mersmak ...

... som får mig
att alltid vilja mer
av allt som är du ...

Önskar du redan vore här
för att förbli med mig ...

Ty jag behöver dig ...

... så som du ock behöver mig ...

Du kan ej någonsin bli

ett störande moment i mitt liv
eftersom du är det incitament
som får mig känna en önskan
om att tillsammans med dig
få leva ett evigt liv  ...

... Ty du läker såren
som tillkommit
 i min kropp och själ
under åren
utan dig ...


Och du får mig
att även på övertid
stanna kvar för
att få förbli vid liv
tillsammans med dig ...

Nämnde jag möjligen tidigare
hur mycket du fattas mig?






Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-06 10:08



Bookmark and Share


  Nasrin
väldigt vackert och känslosamt!
2014-05-07

  Magica VIP
Fint skrivet =)
2014-05-07

  Stjärnöga
Underbart vacker..
inget kommer att
fattas henne som
fångar ditt hjärta.. :)

"Och du får mig
att även på övertid
stanna kvar för
att få förbli vid liv
tillsammans med dig ..."
2014-05-06

  Tabac VIP
Fin text och detta stycket är alldeles underbart.

"Det enda som brister hos dig
är din smärtsamt
närvarande frånvaro
här och nu hos mig ..."

Starkt!



2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP