Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, du frågade ej hur det är med mig ... ... men om du gjort så är detta vad jag troligen just nu svarat dig ...


Nej, just nu är livet inte så alldeles snällt ...

... med mig ...

Det är inte okey!

Men jag vet
att du finns
och att du en dag
kommer för att
förbli med mig ...

Det i sig
gör att jag 
kan acceptera
och förlika mig med
det livet just nu gör med mig ...

Även om jag
tycker att
konceptet
som livet utgör
lämnar en hel del
utanför
som man skulle kunna önska sig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-06 11:19



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berör, kram
2014-05-07

  Stjärnöga
Svärtan i det svarta
gör att det ljusaste
vita
det vackraste
av allt får en nästan
överjordisk skönhet
liksom kärleken..
det ligger framför
dig..
även resan
har sin skönhet..
förväntan..
2014-05-07

  Teresia Ridell
Vila, acceptera i ett väntande som inger hopp;fint !
2014-05-06

  RitaBrunner
Positiv trots den vemodiga undertonen.
Livet - acceptans, sorg och glädje...
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP