Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, någon har lyckats väcka upp en sedan länge förträngd antagonism inom mig ... ... mot avarter som med sin naiva hållning till det som händer beströr vägen till helvetet med sina goda föresatser ...


Undra sa flundra ...

...  om gädda är fisk ...

Undrar stillsamt inom mig
hur en folkomrösntning
förespråkad genom internationellt
baserade EU och FN-förhandlingar
av Sverige
avseende vilket land
som Ålänningarna själva
vill att Ålans ska anslutas till,
skulle uppfattas av
Finland i allmänhet
och dig som tycker
att folkomröstningarna 
i Ukrainas delregioner
om anslutning till Ryska federationen
är helt okey
i synnerhet ... ?

Men det är väl för att jag
är så himla mainstreem
som jag en kommer att tänka tanken
på att jämföra det som händer
i Ukraina och andra längre bort
från Sverige belägna länder
vilket ju i sig
troligen enligt dig
är en total absurditet ...




Övriga genrer (Satir) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-06 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eftersom att mina hemmatrakter är Åland så ser jag helst att Åland skall förbli anslutet till Finland på så många grunder, för om Åland ansluter sig till Sverige, kommer Åland få sitt fall.
2014-05-07

  Stjärnöga
Ytterligare en underbar
pricksäker
skyttegravssatir.. ;)

"Ja, någon har lyckats väcka upp en sedan länge förträngd antagonism inom mig ... ... mot avarter som med sin naiva hållning till det som händer beströr vägen till helvetet med sina goda föresatser ... "
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP