Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren en smärtans oas

 

Sommar sommar sommar

botar min smärta

Kommer kommer kommer

hoppas mitt hjärta

 

Svettas svettas svettas

gör jag året runt

Tiderna förändras

men sommarsvett är skönt

 

Smärtan blomstrar grönt

i solens varma strålar

Vintermörkrets smärta, är nu glömt

kan kasta mina nålar

 

Kanske inte alla

men ändå rätt många

Förbättrar min karma

med mindre elak tunga

 

Vägen min är slingrig

mitt liv är ett dilemma

Tvingas vara grinig

även ensam hemma

 

Smärtan slutar aldrig

men sommarn den är bättre

Men åldern skriker skyldig

så ändå blir det sämre

 

Sommarens oas

ger värken lite paus

Med hösten kommer kaos

lyckan går i kras

 

Man hamnar på en stig

där mörkret sänker sig

Samvetet för krig

ger själen kraft till strid

 

Mot onda tankars glöd

som suger energi

Får livskraften i nöd

att se mening med ett liv

 

Du drömmer om död

där smärtan inkluderas

Befrielsens lön

gör att smärtan friteras

 

I dödens mörka hörn

är den uppäten

Då slipper du törn

som flygande väsen




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-07 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sommaren är nog vad alla väntar på, när solen ger ny energi och vitaminer.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP