Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Pröva dina vingar!

Låt inte din dyrbara
tid gå förlorad -

Förverkliga i stället
dina drömmar och
”pröva dina vingar”
medans du kan…..

Tids nog kommer de
ändå inte att bära dig!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 533 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-07 18:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vilken ljuvlig bild ... den triggar igång tankarna/ kram
2014-05-12

  soligajag_1 VIP
Så härliga o Sanna ord!!
Man ska ta vara på Livets essenser
O allt som finns för Just dig!!
2014-05-11

  Palett
Fin text, full av klok insikt och goda tankar !
2014-05-10

  Yeppis
Vackert,kärleksfull insikt
2014-05-09

  ResenärGenomLivet VIP
Bra uppmaning...
2014-05-08

  Lars Hedlin
Vackert i vishet och insikt!
2014-05-08

  stig wikman
Vacker text , Lindha .


KRAM FRÅN GRÄNGES.
2014-05-08

    ej medlem längre
Det har du så rätt i, man ska ta vara på tiden.
2014-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson