Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och lite mer med de...


Bara B

Baktiden
kommer farande
söker sina vägar genom vårskira körsbärsblommor

varför dessa dagar och tider

bakvatten
baktala
bakbinda
bakom

böja sig för färdvinden och se vad som väntar
bakom
nästa ridå

livet blev bara



2014-05-07




Fri vers av Lena Renman
Läst 502 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2014-05-07 22:18



Bookmark and Share


  Lena Renman
TACK tusen tack för läsning och kommentarer. Värmer hjärtat
2014-07-01

  Lena Renman
TACK för att bli utvald och tack för kommentarer
2014-06-13

  Björn Björkegren/Blue Bear
finemang!
2014-05-13

  Eline.P
Baktiden kommer farande...livet blev bara så! Känner igen dessa tankar, med visst vemod. Så väl beskrivet Lena!
2014-05-12

  katt.inc
Ja, titta efter bakom ridån! Jag tror där är bra. Du diktar så fint och har en så bra känsla för orden och rytmen.
2014-05-07

  Lena Renman
Nej, bilden är inte felvänd. Den är rätt felvänd
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman