Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är relativt


Picasso

Det var ett tag då jag

Klämde ett kranium

Jag sög in onska, men längtade efter ömhet

Retar mig att en kram känndes bättre än allt annat

Det PP aldrig förstog var kärleken!




Prosa av Federico Romano
Läst 236 gånger
Publicerad 2014-05-08 04:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt om känslan...
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano