Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sällsynt skimrande fjäril


Kom dansa en
vind

~~*~~

på små lätta vingar

~~*~~

en liten
skugga bland
träden

~~*~~

i en glänta nånstans

~~*~~

där vi möts
som skimrande blå
världar

~~ *~~

på små lätta vingar
av kärlek

~~*~~

som ringar
på vindens vattenspegel

~~*~~

möts våra drömmar

~~*~~

där på ängen i skogen

~~*~~

där dansar lyckans 
skimrande fjäril

~~*~~

med älvor och stjärnor

~~*~~

i gläntan
mellan tuvor och
stenar

~~*~~

i nattens slingrande
vita
förtrollade dimma

~~*~~

när
Näcken spelar
i bäcken som porlar

~~*~~

i en sällsynt liten glänta

~~*~~

bara för oss
och vår

~~*~~

 Kärlek

***




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 702 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-05-08 19:42



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat
2015-09-18

  Bo Himmelsbåge
En mycket fin, skir, vacker kärleksdikt; lätt och luftig som en fjäril...!
Den skulle dock ha mycket att vinna på att inte ha alla dessa stopptecken efter varje strof... de styckar upp den lätta, luftiga flykten...
2014-12-11

  Connie
Ljuvlig!
2014-05-21

  Erik A Andersson
Vackert
poetiskt
magiskt
drömmande
....
2014-05-19

    ej medlem längre
mycket vacker glänta!
2014-05-15

  Magica VIP
Fint =)
2014-05-15

  Lars Hedlin
Själa vackert ;)
2014-05-12

  Linda CH VIP
Skimrande och magisk läsning!
2014-05-12

    ej medlem längre
Så vackert formulerat
2014-05-12

  Yeppis
Sagolikt djupt skrivet


Kram Carlos
2014-05-12

  Lasseman VIP
Oh!.. älskar att läsa denna.. det är så jag ofta drömmer.. kram
2014-05-09

    ej medlem längre
Målande och så fint förmedlat!

2014-05-09

    ej medlem längre
Sagoglimmande och vackert skriver du om den lilla sällsynta gläntan..
2014-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text.
"Där dansar lyckans skimrande fjäril".
Underbar formulering.
2014-05-09

  ULJO
Njutbar läsning
2014-05-08

  Eliza-69
Drömmande vacker
2014-05-08

  Ronny Berk
förtrollar och dansar i gläntan , tycker om den poesin !
2014-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker som en dröm...
2014-05-08

  Ninananonia VIP
Så vackert… :)
2014-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra bilder av kärlekens väsen målar du.
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga