Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväva allt syre för två

Jag har redan varit där och försökt dra i trasiga spår.
Där jag insett att jag inte når och där jag tillslut inte får.

Kan inte vara mig själv så, jag blir någon annan då.
Någon jag inte är.
Och, jag vill vara.

Verklig.

Alla val är svåra och hala, på något sätt lika klara.
Sinnet och kroppen skriker efter mer medan hjärnan vacklar ve.
Och klokt är nog det, gör bara en massa fel.
Vad görs för att bli hel.

Kan följa känslan, kan lägga locket på.
Kväva allt syre för två, som så få får.
Och sedan, så sår.




Fri vers av Röd & Blå
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-09 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå