Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam- Nakenhet

Ensam
Ensamhet
Nakenhet
Klär av mig
Rungande ljud
Känsla
Testar nytt
Är mig själv
Skalad, utan någon
Tilltro till ensamhet
Nyfikenhet
Upptäcktslystnad
Försöker,sträcker mig, testar

Ensamhet

Ensam.




Fri vers av Röd & Blå
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå