Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får tre ord, är det nog


Jag får ett hjärta, är det nog?
Får jag tal är du klok
Jag får tre ord, är det nog?
Får jag handling är det stort
Jag får en gest, är det nog?
Får jag din tillit är möjligheten livet
Jag får en stund, är det nog?
Får jag vara och bevaras är det tid för oss
Jag får en kärleksförklaring, är det nog?
Får jag respekt är vi en plats för mig
Jag får en berättelse, är det nog?
Får jag sanningen ska jag dig tro


DU får tre ord, är det nog?
Får jag vänta med inget svar, då är det nog




Fri vers av Röd & Blå
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-27 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå