Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslobrott & mod

Något kryper i min kropp, stickor
Är det tryggheten du ger mig, ovan
Spelet jag hatat, som vi hoppar över
Ärlig kärlek, du är hel
Jag känner mig varm, men inte lycklig

Får mig att bli medveten om att jag mår dåligt av för mycket glädje, eller
Jag är glad, saknar att vara ledsen
För mycket närhet
Eller så är det jag som behöver plats i ensamhet och inte tar den
Mitt ansvar
Behöver den för att ta till mig, vårda och värna om både mig själv och dig
Om oss

Ambivalens
Känslor, nya som gamla slår mot mig, det stormar
Känns inte längre som stickor i min kropp, känns som ett skeppsbrott
Det är jag som skapar det. i mitt huvud
Problem, stress, otillräcklighet
Icke tilltro till mig själv
Mer till dig
Det är jag som behöver jobba med mig

Det blir skeppsbrott, ska jag hoppa över bord
Drunkna i livets så till synes så lovande vågor, som visar sig bli de samma
Inte de sanna
Eller stanna utgå från en plattform, som jag aldrig stått på
En kärleksfull, trygg grund
Äventyrlig, på ett annat sätt
Bra
Skrämmande, jag vet om galenskapen
Ingen behöver plocka upp någon från botten
Ska jag våga, utforska denna planhalva jag aldrig spelat på

Har jag ett mod som du
Ska jag våga ta emot all energi, värme och kärlek
Kommer jag kunna ge lika mycket tillbaka
Kommer jag att vara tillräcklig
Jag vill

Annorlunda, första gången levande på detta sätt
Känner inte igen detta från något tidigare
Känner att vi är de vi är
Accepterande, respekterande
Älskande, mer än förälskade
Kan jag då bara låta det vara, låta det få vara så

Att känna mig värd ett liv med möjligheter
Som jag aldrig vetat var möjligt att våga önska mig, förens nu

Med DIG

Vid min sida, tillsammans, kärlek




Fri vers av Röd & Blå
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-06 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå