Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kommer jag att våga möta den kärleken som varar

Jag har fått känna det.
Jag har fått uppleva det.
Jag har varit i det.
Jag har fått vara med om det.

Att känna

Att leva i

Äkta kärlek

Två gånger, båda mäktiga, lika stora, lika äkta

Den första, som blev, som alltid kommer finnas, som inte varade, som inte höll ut fastän att den räckte till och mycket mer än så.

Den andra, som fanns, som kändes, som finns, som inte kunde bli, som inte kunde bli något mer än det den var och är, en hel massa.

Att känna

Att leva i

Äkta kärlek

Kanske får jag nu, känna det igen, en lika mäktig, en lika stor, en lika äkta...

En ärlig kärlek

Kanske får jag känna det igen, kanske får jag leva i det igen, tillsammans, en tredje gång.

Kanske kommer jag möta den, den kärleken som varar.

Om jag vågar möta, Dig.




Fri vers av Röd & Blå
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-28 17:28



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Äkta och fint.
Ja enda sättet att veta är att chansa...
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå