Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masken jag nästan besudlat dig på

Jag känner din närhet
Ditt avståndstagande
Jag känner din avståndstagande närhet

Jag vet
Tror att jag har en aning
Jag ber dig prata
Ber dig öppna ögonen
Ber dig om
Ditt hjärta, din själ, din närvaro

Fullt ut

Du fortsätter att blunda
Tar ett djupt andetag
Kan det vara ett insup av dofter
Av kärlek
Som Du törstat efter

Kanske är det en suck

Och Du
Försöker se avslappnad ut i dina ihoppressade käkar

Och masken jag nästan besudlat dig på




Fri vers av Röd & Blå
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå