Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stör mitt oljud

Du stör mitt oljud
Du stör mitt ljud
Min ljuva stämma, som jag skapat

Här kommer du
Med ditt oljud
Jag ska få höra ditt ljud, men jag vill inte
Du stör min sång
Det känns som att jag blir tvingad, av mig själv
Det blir jag

Du tar dig för
Du tar
Du gör ljud i min skalle, utan att vara här
Du skapar annat oljud
Förstör mitt
Du
Ditt odjur

Jag känner dig, i min mage
Jag väljer, jag gör...

Jag sjunger, högre än Dig

Du hör mitt oljud




Fri vers av Röd & Blå
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-21 20:18



Bookmark and Share


  Maja Starchild
Detta är en text som verkligen får mig att känna! :) du har lyckats skapa nåt som får mig att reagera och tänka till :) välskrivet och samtidigt enkelt och okomplicerat! ^^
2014-11-21

  ing
stark och levande text, växer med omläsning
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå