Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter frukost med din skugga

Ligger kvar i värmen
av din frånvaro.

Trots att du inte varit här
formar kudden din nacke,
madrassen din ryggrad,
mina läppar ditt namn

Äter frukost med din skugga.
Den som aldrig längre faller
över något som tillhör mig.




Fri vers av Margaloo
Läst 498 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-10 19:15



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
skapar bilder av ett kök, ett sovrum, ett tomrum, ett band och fylld med känslor
2014-11-16

  Mona Wahlund
Det sista stycket - ett sting av smärta.
Vackert och smärtsamt.
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo