Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen efter loppet

Förståndshandikappad

Förvärvskidnappad

Försvarasförslappad

Storpolitik slaktar den för dagen mest förmenta

Modigihjärtat modigsmärtat förblindat och avhängt

Braveherat bävar inför morgondagen

Brädad belägrad och äten upp av dom som vet mer och mest

F-Ö-R-S-T-Å-D-S-T-Å-D-S-T-Å-N-D-S-H-A-N-D-I-K-A-P-P-A-D

Ser sig själv i spegelnteven

ler och svär




Fri vers (Fri form) av NiklasB
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-11 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB