Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra dikter söker poeten som skrivit verserna





Fyra dikter söker poeten som skrivit verserna. De vill tala allvar med token, reda ut ett och annat beträffande dennes barndom, men poeten har gått under jorden för att finna inspiration.

Första dikten går i terapi varje veckodag och också i kyrkan på söndagarna, eftersom innehållet är så meningslöst att dikten tappat tron på livet.

Andra dikten äter lyckopiller hela dagen och även natten lång, annars står inte dikten ut en endaste sekund med nödrimmen den förfogar över.

Tredje dikten har lagt in sig på en behandlingsklinik, då dikten börjat knarka och tappat fotfästet i de banala raderna om hjärta och smärta.

Fjärde dikten har drabbats av fantomsmärtor utanför ramen av bokstäver, eftersom den desperat försökt kasta bort den kufiska knäckprosan.

Fyra hopplösa dikter. Fyra olika öden. Tänka vad tokigt det kan bli när en nyckelpiga packar in egenskrivna dikter i en racerbil och åker ut med dem i cyberrymden.


_________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-11 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Femte dikten scannar av de andra fyra.
Inspirationen tänd, vänd spegelvänd sänd, spegel känd.
2014-05-13

  axveronika
ja tänk så det kan gå! Kul och fyndigt diktat och vi ser alla alvaret som smyger runt i straxt utanför synhåll
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP