Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina för en stund




Lika självklara
som livet självt

ostyriga som vårfloden

ögon
spegelblanka
liksom den lilla tjärnen
i skogen...

studsande ord
från små smultronläppar

min själ
tvättades ny
av era klingande skratt

glasspuss och sandkram

euforisk glädje
av en snusning
på solblekt hår

mina
för en stund


innan ni fördes bort
av livets virvelvindar




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 501 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-05-11 12:52



Bookmark and Share


  LinneaH
Åh, så fint!
2014-06-11

  Samuel E. Rajeus VIP
Underbart!
2014-05-29

  louisegirl
Mycket vackert..
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Känslofyllt vackert.
2014-05-18

  anits VIP
Så kärleksfullt skaldat
om dom goa barnbarnen.
2014-05-16

    Annika J
Underbart om lyckan att vara nära små barn!
2014-05-14

  Lars Hedlin
Kärleksfullt och fint!
2014-05-12

  Yeppis
med mycket känsla
2014-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord ger så underbara känslor...
2014-05-11

    Birgersdotter VIP
Kärleksfullt och underbart
2014-05-11

  Änglaögon
Känslosamt vackert om livets gång.
2014-05-11

  Linda CH VIP
Å så vackert skrivet!
2014-05-11

  stig wikman
UNDERBAR TEXT,
MICHAELA.

STOR APPLÅD
Å VARM KRAM.
2014-05-11

  Eva Langrath VIP
Så ömsint och fint, ord som väcker många minnesbilder om barnen vi fått till låns.
2014-05-11

  Ola Rydberg
jättefint blev berörd
2014-05-11

  Maria Sundelin VIP
Fint om något som ger glädje i livet
2014-05-11

  © anakreon VIP
...men ändå finns de kvar, kring oss och inom oss...
Calle
applåderar
2014-05-11

  Piann VIP
Så fint skrivet.
2014-05-11

  Ronny Berk
så vackert tänkt och skrivet !
2014-05-11

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=kBvp9Idz1jQ

2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius