Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting för alla var och en som läser dessa rader att ta till sig och tänka på när de möter någon som visar mer än blott intresse men som ni kanske inte tror att ni kan få behålla ändå ...


Jag är en sådan där man ...

... du ska vara rädd om
och ta var på
för att avnjuta fullt ut
varje dag ...

... Ett tag ...

Ty jag är 
en sådan man
många vill ha
och därför
inte en man
du kommer att få
ha kvar  ...

Så njut
och ta vara på
det du får
så länge det går
men räkna ej
med att få behålla mig
utan ta och lev ut
så mycket 
du bara kan
av allt det du kan få ...

Gör sen slut
och se den tid
du fick
som ett minne
att kunna ta fram
när du behöver
stärka din självkänsla
och värma ditt sinne ...

Det var vad du sa
att din mor
traderat till dig
för att du ej
ska riskera bli sårad
och känna dig sviken
om du möter någon 
som mig ...

Men hur tror du
att det känns
när du säger detta till mig?

Har du ens tänkt tanken
att du skulle kunna vara
den som är ämnad för mig
och att det jag dig ger
jämväl det jag säger
och visar att jag känner för dig
är någonting verkligt 
som jag vill ska vara beständigt
också över tid för mig ...

... tillsammans med dig?





Övriga genrer (Satir) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-11 20:13



Bookmark and Share


  Connie
Den skär in!
2014-08-23

  Rozsi.kovacs

Bravo Peter
2014-05-12

  Yeppis
insiktsfull djup,bra skriven
2014-05-12

  byggpoeten
Superbt!
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP