Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whisky, inte vin


Du visade mig tusen, och åter tusen,
sätt att kyssas på. Bara i tanken.

Och jag visade dig tusen, och åter tusen,
sätt att ljuga på. Utan att vara falsk.

Och det var gammal whisky, inte vin,
som fick dig att se mina fel.

Och det var gamla känslor, under din säng,
som fick mig att bryta ihop.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-03-26 21:25



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Haha! Superskön!
2006-09-04

  Emma-Kajsa
Underbart! Gillar främst första och sista styckena!
2006-03-26

  Cecilia H
Ännu en mycket vacker skapelse.. du är verkligen duktig!
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette