Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen stjärnor

I mörkret,
efter solnedgången,
tillåter jag mig,
att tänka på dig.

Tusen stjärnor,
miljoner tankar.
En måne,
ett du.

Det är då,
bara då,
du finns.
Det var då,
bara då,
du fanns.

I mörkret
innan soluppgången,
fäller jag min sista tår.




Fri vers av Tekla F.
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-11 22:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart beskrivet
2014-11-24

    Jim Friberg VIP
Känns så romantisk :)
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.