Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där perfekta ögonblicket jag så ofta talar om hör till den äkta kärleken, dyker upp lite då och då på vägen genom livet ... Men om du ej ens vågar bjuda upp den du vill och bjuder in ... blir chansen aldrig din ...


En förutsättning för ...

... att ens få
en chans
till att bjuda upp
den rätta
till en dans ...

... är ej
att klaga på musiken
eller
mixtra med akustiken ...

Nej, om du vill
få en chans till
att bjuda upp
till dans
bör du 
först och främst
lyssna av 
det du känner
inom dig ...

Om du känner
mystiken
och den får dig
att bli nyfiken
på någon
vars attraktion
gör den till 
en för dig
oemotståndligt
lockande person ...

Då spelar 
vare sig
musiken eller akustiken
någon roll  ...

Ty när du väl bjuder upp
och i dansens 
mer eller mindre 
virvlande rytm 
flyter in ...

... har du länge sedan
förlorat all kontroll
eftersom 
du befinner dig i en situation
där du är 
så nära du kan komma
den som är så där 
potentiellt den rätta för dig ...

Vill du mer 
av det du känner
känna få ...

... måste du visa
vad du känner
och bjuda in
genom att 
klart och tydligt
uttrycka också i ord ...

- Jag vill få vara din ...

Det kan ju förstås
bli helt och hållet fel ...

... men å andra sidan
blir det ingenting
om du gör inget alls  ... 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-12 06:49



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Åh vilken härlig text! Vackert
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP