Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får gärna berätta för mig om hur du har det och det som bekymrar dig i ditt liv ... ... men över tid förväntar jag mig att du också låter mig få veta när det löst sig för dig och du åter mår bra ...


Att finnas för dig ...

... när du mig behöver
är obestridligen 
tveklöst självklart för mig ...

Men är det
lika självklart för dig
att berätta för mig
när allt är över
och 
att låta mig få ta del av

också när det går bra
och livet är snällt med dig?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-12 19:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En bra uppmaning...man glömmer ofta när livet rulla på...
2014-05-14

  Lena Själsöga Keijser
de orden glöms ofta ja
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP